Tre ljus tända

Go fm, morgon för vissa.

Dagen igår tillbringades i Linköping med fam. Hagman. Det var kul, hittade dock inte nått typ. Tre julklappar varav en till mig själv. Vi var på Ikea och där mötte vi tomten. Gud vad rädda vi blev först, så han kom fram till oss och påpekade och frågade och vi var så rädda för tomten! Haha. Vi var inne i typ alla butiker och såklart kaffe på Espresso House!

Idag tänds det tredje ljuset i ljusstaken. Blev lite sovmorgon idag, nyss ätit frukost och ska snart bege mig till stallet. Sen hem och äta, slå in lite paket och sen blir det att träffa Emilia och Alicia. Vi får se vad vi hittar på :)

Vad ska ni göra då?

Ne nu får jag sätta fart haha, hare!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>