Kundtjänst med klass!

Goddag,

nu bär det av mot Linköping med fam. Hagman. Dagen började i stallet och fixade allt till alla. Snälla Jannike tar lunch och kväll. Tack!

Nu ska ni få höra och något jag måste tipsa om! Jag hörde av mig till en sida ( med24.se ) för skulle beställa hem ett te som man blir avslappnad av och bra att dricka innan man ska sova. Ska vara ärlig och säga att jag trodde inte på det först. Med kan ärligt säga att det hjälper. Sen jag fick hem det så har jag tagit det ca en 30-45 min innan jag ska sova. Sover riktigt bra sen.

Har nu en period som jag vaknat och haft dåligare nattsömn vilket inte är bra eftersom jag har det här med sömnen och får kämpa med att hålla mig vaken. Inatt sov jag sämre för jag drack inget te igårkväll. Så jaa, jag tror det hjälper. Rekommenderar verkligen att prova och beställa hem. Och har man funderingar eller frågor så kontakta kundtjänst. Man får svar och bakom skärmen sitter trevligt folk!

Hörrni, kika in på hemsidan och ha en fortsatt trevlig dag, ni med på Med24 ! :)

F9B7BC54-C8EB-4B5D-B18C-A9AA222C8541

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>