Det man slutfört har man hunnit #fam.

Gokväll,

hoppas dagen varit bra för er och slutfört det ni påbörjat. Hihi. ;))

Dagen har flugit förbi, dock sov jag bort halva eftermiddagen. Mm. I eftermiddag till kvällen har jag varit hos fam Mellberg. Lika kul och trevligt som vanligt. Hihi vi masserade, kollade film, åt mat, fikade och spelade kort. Mys. Sen när man kom hem 20.30 så var det att bege sig till stallet och fixa och ta in pollarna. Nu har jag duschat och ska nu sätta mig och plugga lite. Hihi med mina tända ljus, pepparkakor, julmust och så en kopp kaffe <3

Imon fredag, redan. Hinner inte med, gud vad veckorna går. Yes yes, god natt sköldpaddor 😀

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>