En god morgon & foto

God morgon, redan söndag.

Igår var jag uppe med tuppen 07.00 och åkte till stallet. Gick med hunden i skogen och sen hem och åt frukost sen åkte jag tillbaka och red och fixade. Härlig ridtur. Fick även bilderna igår från Andrea som fotade mig och Paddington i fredags. Superfina härliga bilder. Tack Andrea. Idag ska jag försöka ta det lite lugnt, vila upp mig för imon ska vi till Kalmar. Ska bli så kul verkligen!

Yes yes, snart frukost, kaffe och så till Paddy. Sen i em eller ikväll ska jag till Emilia så ska vi sova över. länge sedan men äntligen blir det av hihi <3

Ha en fortsatt trevlig söndag :)

Malin Karlmans foto.

Malin Karlmans foto.

Malin Karlmans foto.

Malin Karlmans foto.

Malin Karlmans foto.

Malin Karlmans foto.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>