God morgon, fredag även denna vecka.. Rullstoll

God morgon alla sköldpaddor! Fredag även denna vecka.

Usch vad tiden går. Jag hinner verkligen inte med. Denna vecka har varit bra förutom att den har gått alldeles för fort, precis som alla andra veckor. Måndagen flög förbi precis som förra. Juste i söndags färgade jag håret. Tisdagen började Emma och jag dagen med att åka till Preem och köpa frukost. Som varje tisdag. Ända kursen jag hade var mental träning. I klassen är det bara jag, Emma, Olof & Amanda. Kommer inte ihåg om Linnea har den. I tisdags var det bara Emma och jag som var på lektionen för de andra var sjuka eller borta pgr av olika anledningar. Vi jobbade lite, vi hade avslappning, massage och så avslutade vi med meditation. Sen efter skolan jobba. Onsdag inget speciellt tror jag förutom att jag somnade och kollade på Elins hopplektion, nästa vecka kanske jag ska vara med. Vill vill vill Igår inte heller något speciellt som hänt. Elin och jag skrittade Tenor och Pethra skrittade Thacoma och bilen har fått två  nya däck. Idag blir en rolig dag, efter lunch så ska vi åka rullstol (heter det väll?) ska vi få prova på och sen efter skolan ska Andrea och jag fota. Whii. Joo juste, lite för lite kaffeintag denna vecka så det ska jag ta igen idag och i helgen.

Aja, ha en go fortsatt fredag med mycket mycket mycket kaffe !

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>