Jag fick frågan: Hur gör du för att komma ihåg?

Sköldpaddor, ni sover inte än va? Hihi, har dagen varit bra?

Idag blev det att gå upp ganska tidigt eller aa, vaknade. Så blev frukost i lugn och ro.

Åkte idag med Anton till skolan. Ja, vad har vi gjort i skolan idag då? Nja, vet inte minns inte.. Haha jo, skäm o sido! På tal om minns, idag skulle vi testa minnet lite. Gick ju inte så bra, har världens sämsta minne. Fick även frågan hur jag gör för att minnas saker.. Svarade kaffe och så sa jag vet inte. Haha. Jag vet inte hur jag lyckas minnas saker. Aja. Hihi, idag var det också kramkalas, kram kram 😀 Sen gick jag runt och var lite smålurig. Juste haha, folk undrade om jag färgat håret, jaa det har jag. Kanske syns. Men svarade att det var peruk, fastlimmad. Ne jaa, inget speciellt har väll hänt annars i skolan, inte mer än vanligt tror jag, yrat runt och varit lite överallt som vanligt.

När jag skulle hem sen så körde snälla Anton hem mig, tack 😀

När jag kom hem åt jag och ”chillade” hatar ordet man ja. Nu ivkäll har jag varit hos hästarna och gett de kvällsmaten och nu ska jag sova. Så god natt 😉

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Jag fick frågan: Hur gör du för att komma ihåg?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>