Ledig måndagar och tisdagar & så när man tänker för mkt

Gokväll! Hoppas dina dag varit bra!

Min dag har varit ganska så bra, ja bra. Jobbat på och gjort det jag ska. Dock har jag tänkt lite mycket kanske på saker i min ensamhet men aa. Jaja. ..

Dagen har också gått bra med tanke på att jag tagit lite mindre medicin. Det var i slutet av dagen som jag blev jättesvag och lite borta så Henkeman körde hem mig. Tur det, har ju hänt ibland att jag fallit ihop när jag gått hem och varit svag och trött. Synd bara att folk inte har förståelse över vissa saker och ting, skäms och tycker saker är jobbigt ändå!

Efter att kommit hem och sovit senare så åkte jag till stallet.

Varit hemma nu en stund och bara tagit det lugnt. För vet ni, har säkert nämnt det tidigare. Men måndagar och tisdagar gör jag absolut inget som har med skolan att göra när jag väl kommit hem. De dagarna är pluggfria. Då pluggar jag hellre på helgerna lite men det är i nödfall. Gör det jag ska på lektionerna och sen tar hem om det verkligen är något.

Ne, nu ska jag sova. Packat väskan med go frukt, vindruvor, banan och clementin sen ska jag försöka komma ihåg att ta med matlåda då jag ska jobba efter skolan imon. Så åker inte hem och vänder.

Jaa, god natt med er !

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>