Mindre medicin och en nypa stressad

Helgen börjar lida mot sitt slut och jag ligger nu i sängen och planerar och kollar igenom kommande vecka.

B.la ska jag minska medicindosen denna vecka därför att nu när jag varit sjuk så får jag sån hjärtklappning och extra ont i huvudet utav den. Jag har tidigare, ända sen vi börjat skolan har jag tagit tre tabletter. Men denna vecka ska jag bara ta en på morgonen och en vid lunch. Kanske låter som att det inte kommer att vara någon skillnad men jo det är det verkligen. Ska dricka extra mycket kaffe denna vecka hihi. Blir lite smått stressad bara tanken om jag somnar på en viktig lektion för det har jag inte tid med. Verkligen inte.

Idag har jag varit hos mormor och ätit sen ute i skogen med Zeb, försökt rensat tankarna. Sen åkte jag till Paddington och bara mockade. Ingen ridning idag. Haha sen sen sen. Nää nu ska jag fortsätta nu och göra allt jag måste, sen kan jag gå och lägga mig tidigare ikväll. Det blir bra. Hoppas er helg varit bra.

Ha en fortsatt trevlig söndag !

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>