Varför D-vitamin ? Ct-ridbyxor för 2499 Kr

Hallå under taket eller ej! 😉

Igår fick jag b.la hem min D-vitamin från Welloteket. Varför har jag beställt det? Vad är D-vitamin bra för? Jo, jag ska förklara.

Hur får vi i oss D-vitamin?

Vi får i oss det genom mat och när vi är ute i solen. D-vitamin bildas i huden. I b.la lax, sill, även mjölkprodukter, margarin, matfettsblandningar och så finns det i kött och ägg. Men det är främst solen vi får mest D-vitamin av.

Varför D-vitamin?

Tyvärr så har de flesta/väldigt många svenska brist på D-vitamin, särskilt under vintern och våren & de som undviker solen. Därför behöver vi ta den som tillskott.

D-vitaminbrist har sammankopplats med vinter- och vårdepressioner och trötthet. Minst fem studier på tillskott av D-vitamin har demonstrerat förbättrat humör (Läs mer HÄR). Tre nya studier visar också tecken till minskad fettmängd, minskat bukfett respektive bättre midja/höftkvot med tillskott av D-vitamin. (Läs mer HÄR).

Bättre immunförsvar, D-vitamin påverkar immunförsvarets celler, de vita blodkropparna. Det kan ha viktiga effekter både för infektionsförsvaret och för undvikande av skadlig inflammation. Minst en studie visade minskade astmabesvär. kanske ger det också minskade besvär med pollenallergi. Kanske skyddar tillskott mot förkylningar och andra infektioner som är vanliga på vintern? Ett antal studier har undersökt saken: Minst fyra visar en klart skyddande effekt och fler studier antyder ett skydd (Läs mer HÄR).

Jaa, man får själv göra som man vill men varför jag klickade hem D-vitamin var för att det har jag aldrig testat under det mörkare halvåret så varför inte testa. Vad jag har hört och läst är ju att man inte ska va lika ”nere” och att man ska få lite mer energi.

Brukar du känna dig nere, lite deppig, låg energi och trött kanske du också ska prova D-vitamin. Börja ´redan nu tycker jag! Jag börjar nu idag. Dels för att jag kommer spendera mer tid inne, solen ärr inte lika stark och tar litet tag innan kroppen vänjer sig vid tillskottet.

Jag köpte mitt på welloteket.se och denna:D-vitamin beställde jag.

d

Ct-ridbyxor. Dem snyggaste som finns men några sandkorn för dyra.. 2499 Kr Från Charlies . Jag som vill ha två par också.. Vill ha grå och blå. Vem köper så dyra ens? Jag ska fasen det, 5000kr.. Kan man ha till mkt annat! Får spara lite men men. Aa lite dum och korkad. Får tänka på det här, kanske räcker med ett par 😉

ct1 ct2 ct3

Ha en fin dag alla 😀

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>