Om det inte vart söndag skulle jag åkt in

Det va som f*n, igår trodde jag det skulle vända och bli bättre. Jag var bättre!

Nu är det som ”vanligt” ont som satan. Om det inte hade varit söndag haha skulle jag ringt till vårdcentralen eller nått. Söndag eller ej, är något som det inte ska va så ska man kolla upp det. aa, man jag väntar en dag till hihi. Asså så här ont och såhär ska det inte kännas. Fan var jag gnäller haha. Men imon ska jag ta tag i det om det inte blivit bättre.

Idag blir det att göra ingenting. som igår, då sov jag nästan dygnet runt. Egentligen borde jag städa och tvätta men vet inte om jag kan det, får försöka.

Aja, förbättring – nej

Ha de gött sköldpaddor ;D

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>