F*rbannade nacke/rygg, det blir värre :,(

Jag har inte sovit inatt, pgr av värk. Jag kan inte resa mig utan att hålla vänsterhanden bakom huvudet.. Kan knappt titta åt höger och vänster. Kan inte bära nått. Smärtan är i början av nacken/högt upp i ryggen. Det blir värre, det gör ont ut i högerarmen, kan inte ta djupa andetag & börjar få ont i huvudet

Jag säger som alltid att det går nog över. Det är ingen fara. Men börjar fundera faktist. Inte bra när man får ondare och ondare och ingen förbättring.

Hmm:/

Det värsta är att skolan börjar snart och känner hur trött jag blivit bara pgr av värken, att jag inte får min sömn. Det kommer inte bli bra.

Vårdcentralen gör inget, vill inte vända mig dit och att åka till akuten känns som man tar en annans patients plats. Någon som behöver den bättre än mig.

Har varit ute på en kort promenad med Anton. Det gör så ont att ligga och sitta. Känns inte lika mkt om jag går, Går Sakta!

Äh, vi får se hur jag gör imon. Ska se hur denna natt blir. Vill försöka kunna sova för måste. Har sovit nästan hela dagen men fortfarande trött. Aja, godnatt. Update imon.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>